top of page
Traditional Library

Ta första steget mot

Ökad kunskap

Kahls The & Kaffehandel

Kahls The & Kaffehandel är en modern specialistbutik med ett fullsortiment av kaffe, te och choklad. De erbjuder även tillbehör som krävs för att skapa den perfekta stunden av njutning och vardagslyx. Kahls The & Kaffehandel en framgångsrik butikskedja med ett 30-tal utvalda enheter med bästa tillgänglighet, från Malmö i söder till Umeå i norr, drivna av engagerade och kunniga franchisetagare.


Uppdrag

Vi blev kontaktade a Sonja på Kahls Avion i syfte att förbättra etiketten på deras "Umeå Kaffe". Sonja ville ha något som mer kopplades till Umeå, då den dåvarande etiketten var något generell och tråkig. Uppdraget blev därmed att ersätta de två "björklöven" mot något mer kopplat till Umeå.


Inspiration

Vi utgick från speciella byggnader som har en extra strak förankring till Umeå. Gamla Rådhuset, Stadkyrkan, Gamla brandstationen, Kolbäckbron m.m

För att använda rätt plats/byggnad för etiketten gjorde en enklare undersökning för att ta reda på vilken plats/byggnad som Umeåborna representerar Umeå mest. På grund av det varierande resultatet insåg vi snabbt att en plats/byggnad inte är tillräckligt för att representera Umeå. Därefter kollande vi på olika Skylines över staden för att se om vi kunde hitta någon inspiration.


Etikett

Etiketten är utformad utifrån den vy man får från tegsidan, då vi ansåg att det skapar den mest naturliga bilden över staden. På grund av den begränsade platsen valde vi att ta med de byggnader/platser som fått mest röster.

Före Efter 

Program använda


コメント


bottom of page