top of page
Traditional Library

Ta första steget mot

Ökad kunskap

Tavelsjö Wärdhus

Tavelsjö Wärdshus är en pärla i det vackra Tavelsjö, Västerbotten.

Wärdshuset som sedan länge tillbaka var den gamla prästgården, byggdes 1911 till kyrkoherden. 2013 omvandlades prästgården till ett Wärdshus där lättare mat och fika såldes under somrarna. De som driver Wärdshuset idag har renoverat, målat om och fräschat upp lokalerna och bedriver restaurangverksamhet året om.


Uppdrag

Vi blev kontaktade när de nya arrendatorn av wärdhuset för uppsättning av en ny hemsida samt en ny logo. Man tyckte helt enkelt att den gamla hemsidan var undermålig och behövde en uppfräschning.


Under samtal med kunden insåg vi även behovet av inköp av en ny domän, uppsättning av nya mailadresser etc.


Varumärkesworkshop


Innan påbörjat arbete genomförde vi en varumärkes workshop för att reda ut vad kunden ville kommunicera med sitt varumärke, vilken målgrupp de vill attrahera, positioneringsstrategier i relation till konkurrenter och liknande verksamheter i närområdet.

Målet var att hitta ett unikt och eget uttryck i kundens verksamhet och kommunikation

Varumärke

Inspirationen för varumärket är baserat på 3 element.

  1. Wärdshusets

  2. De tio bergen som finns runt om tavelsjö

  3. Tavelsjö odjuret.

Målet var att skapa en direkt igenkännligt varumärke som kunde kopplas till Tavelsjö och Wärdshuset.

Visitkort
Hemsida

Målet var att skapa en hemsida som utstrålar kvalité med ett fokus på råvaror och naturen. Kunden ville tydligt visa att man inte bara är ett mysigt sommarkafé utan också en fullt utrustad restaurang som håller i event, smakprovningar, bokningar med mera, året om.Webbshop

Wärdshuset samarbetar även med olika aktörer i bygden och säljer även deras varor i en liten gårdsbutik. I och med pandemin blev det också ett behov för kunden att sälja matkassar, då serveringen i restaurangen blev begränsad. Detta ledde väldigt naturligt till att vi satte upp en webbshop där kunder kan köpa och beställa lokalproducerade produkter och matkassar. 

Vårt uppdrag har sedan utökats till fler designjobb


Video och film

Vi har även filmat och klippt ihop filmer till Wärdshuset startsida, en anpassad video som visades när Wärdshuset stod på bröllopsmässan samt två enklare filmar som visats på en tv i deras foajé under Jul och vintern.Flyers och etiketterComments


bottom of page