top of page

 Logga in för att spara 

Bli länken mellan studenter och framtida möjligheter! - Bli vår Studentansvarig!

Plats

Umeå, Sweden

Befattning

Kategori

Timmar

Event, Kommunikation, Sociala Medier, Strategi & Planering

Ansök
Tack för din ansökan

Ansökningar

Sparat Jobbet

Om uppdraget

Som vår Studentansvarig är du hjärtat och själen i vårt team när det gäller att nå ut till studenter. Din uppgift blir att förmedla möjligheterna som 1step erbjuder och vara vårt ansikte utåt gentemot studenterna. 


Via personliga möten med studenter i Lindellhallen (där du bjuder på kaffe, bullar eller annat gott) samt via feeback formulär är ditt arbete att samla in information kring vilka utmaningar studenter upplever kring att hitta jobb, praktik eller examensarbete under studietiden, samt berätta hur vi på 1step.se kan hjälpa till. Du kommer ha en central roll med att underhålla och ständigt bygga nya relationer med Umeå studentkår och olika kårföreningar på campus. Med hjälp av dem och resten av teamet ska du dessutom koordinera kår-exklusiva events, såsom workshops och föreläsningar, för att ytterligare förstärka vår position, erbjudande och engagemang mot studenterna.

Kravställning

Vi söker dig som:


  • Har en passion och vill hjälpa fler studenter komma ut i arbete under studietiden

  • Är en naturlig kommunikatör – du älskar att prata, lyssna och engagera dig i andra.

  • Har en god förståelse eller intresse för sociala medier, särskilt Instagram, och känner till hur man engagerar en yngre målgrupp.

  • Organiserad och proaktiv: Du kan både planera event och anpassa dig när oförutsedda situationer uppstår.

  • Har en genuin känsla för att förstå och tillgodose studenters behov och intressen.

  • Initiativrik – du väntar inte på att bli tillsagd, du ser vad som behöver göras och agerar.

  • Har möjlighet att arbeta flexibelt – även om du endast arbetar 20 timmar i månaden, är dessa timmar spridda och ibland spontana.

  • Har goda samarbetsfärdigheter och trivs med att jobba i team.

  • Förstår vikten av feedback och utvärdering för ständig förbättring av vår tjänst.

  • Erfarenhet från studentorganisationer eller kårföreningar är ett plus, men inte ett krav

Varför ska du söka?

1step.se är en länken mellan utbildning och praktisk erfarenhet. Som vår Studentansvarig får du inte bara värdefull arbetslivserfarenhet, utan också möjligheten att påverka och hjälpa dina medstudenter att finna vägen till framgång. Dessutom får du möjligheten att nätverka med både näringsliv och andra intressanta akademiska aktörer. Utöver detta har du ett flexibelt arbete om 20 timmar i månaden, med möjlighet till utökning, där du får en nyckelroll i att förbättra vår närvaro på campus och online. Tillsammans med oss får du möjligheten att forma och förstärka relationen mellan 1step.se och studenterna, och skapa värdefulla upplevelser som gynnar båda dig, oss, våra partners och studenterna.

Om oss

Projketlängd & Arvode

Som studentkonsult är ditt arbete alltid arvoderat med: 200 kr/h (motsvarande 32.000 kr/månad exkl. alla avgifter)

*Vid uppdrag så som praktik, examensarbeten m.m är ersättning inte alltid givet, och bör därför diskuteras med uppdragsgivaren

Antal timmar:

20

Projektlängd:

3

Faktureras via faktureringsbolag - Vi rekommenderar Gigger

Övrig info

Vi på 1step.se finns alltid med som projektledare i varje uppdrag så att du som konsult kan känna dig trygg och säker i dina arbetsuppgifter. Vi finns med som bollplank och vägledare så att du samt våra kunder kan få mest möjligt utav uppdragen.

 

Både Konsult och Uppdragsgivaren har möjlighet att avsluta påbörjat uppdrag. Detta måste dock alltid meddelas 2 veckor innan

Har du några frågor så är det bara att höra av sig! :)

Ansök
Tack för din ansökan
bottom of page