top of page

 Logga in för att spara 

Förvandla SEO till inspirerande och säljande texter – Copywriter Sökes!

Plats

Umeå, Sweden

Befattning

Kategori

Deltid, Timmar

Kommunikation, Copy Writing, SEO, Marknadsföring

Ansök
Tack för din ansökan

Ansökningar

Sparat Jobbet

Om uppdraget

Är du en kreativ person som älskar att uttrycka dig i skrift eller har du intresse för SEO och marknadsföring? Vi söker dig som har fingertoppskänslan att omformulera “platta” SEO-texter till levande, intresseväckande och konverterande content. Var med på vår tillväxtresa och bli en viktig del i vårt marknadsteam där du kommer få arbeta tillsammans med kollegor och en extern SEO-byrå för att omvandla engagerande innehåll som inte bara fångar uppmärksamhet utan även driver konvertering och försäljning.

Kravställning

  • Utmärkta skrivkunskaper på både svenska och engelska, med förmågan att anpassa ton och stil efter olika plattformar och målgrupper.

  • Förståelse för SEO-principer och hur de kan tillämpas på innehållsskapande för att öka digital synlighet och engagemang.

  • En strategisk tänkare som kan analysera och förstå målgruppens beteenden och preferenser för att skräddarsy innehållet därefter.

  • En initiativtagare som är bekväm med att arbeta i team och självständigt som har förmågan att effektivt hantera flera projekt samtidigt.

  • Grundläggande kunskaper i digital marknadsföring och förståelse för innehållets roll i säljprocessen är fördelaktigt men inget måste.

Varför ska du söka?

Hos oss får du möjligheten att bredda dina kunskaper inom copywriting, SEO och marknadsföring, samtidigt som du har friheten att anpassa din arbetstid och arbetsplats efter dina egna behov och önskemål.

Du får en tydlig onboarding och upplärning från marknadsavdelningen, som du även kommer jobba tätt ihop med. Med en initial tjänst på cirka 10 timmar i veckan, erbjuder vi dig inte bara en startpunkt utan även en väg framåt med goda möjligheter till utökade ansvarsområden och arbetstid.

Vi uppskattar nyfikenhet, motivation och eget ansvar och ser dessa egenskaper som grundstenarna för personlig och kollektiv framgång. Hos oss har du chansen att utveckla dina färdigheter tillsammans med oss, växa - och ha kul på vägen!

Ta nästa steg i din karriär hos oss - vi ser fram emot att få jobba med dig!


PS. Vi har bastu och pingisbord ;)

Om oss

Sedan 2007 har vi utvecklat och skapat teknologiska lösningar mot slutkunder och B2B som förändrat branschen vi jobbar inom. Idag är vi en ledande aktör inom vår bransch, där vi haft 250,000 kunder i över 140 länder, och det är tack vare att vår verksamhet genomstrålats av våra kärnvärden: Ärlighet, Transparens och Professionalism, sedan dag ett. Nu är vi i en tillväxtfas och söker en kreativ person som vill bli en del av vårt team där kreativitet flödar och professionell tillväxt är en del av vardagen. Vi är ett härligt gäng som stöttar och inspirerar varandra och vi tror att varje medarbetares unika bidrag är nyckeln till framgång. Kort och gott, är vi det "lilla" företaget från Umeå med den globala kundbasen som drivs av nytänkande och innovation.

Projketlängd & Arvode

Som studentkonsult är ditt arbete alltid arvoderat med: 200 kr/h (motsvarande 32.000 kr/månad exkl. alla avgifter)

*Vid uppdrag så som praktik, examensarbeten m.m är ersättning inte alltid givet, och bör därför diskuteras med uppdragsgivaren

Antal timmar:

40 h/månad

Projektlängd:

6 månader

Faktureras via faktureringsbolag - Vi rekommenderar Gigger

Övrig info

Vi på 1step.se finns alltid med som projektledare i varje uppdrag så att du som konsult kan känna dig trygg och säker i dina arbetsuppgifter. Vi finns med som bollplank och vägledare så att du samt våra kunder kan få mest möjligt utav uppdragen.

 

Både Konsult och Uppdragsgivaren har möjlighet att avsluta påbörjat uppdrag. Detta måste dock alltid meddelas 2 veckor innan

Har du några frågor så är det bara att höra av sig! :)

Ansök
Tack för din ansökan
bottom of page