top of page

 Logga in för att spara 

Kreativ kommunikatör? - Upptäck dina möjligheter hos oss!

Plats

Umeå, Sweden

Befattning

Kategori

Deltid, Timmar

Kommunikation, Marknadsföring, Copy Writing, Sociala Medier

Ansök
Tack för din ansökan

Ansökningar

Sparat Jobbet

Om uppdraget

Är du på jakt efter en unik möjlighet att dyka djupt in i kommunikationsvärlden där du får möjligheten att sätta din prägel på en ledande aktörs kommunikation?! Vi söker nu en passionerad och kreativ kommunikatör för ett spännande uppdrag där din roll blir avgörande i att utforma och implementera kommunikationsstrategier som inte bara ökar intresset för vår verksamhet externt men också stärker vår interna gemenskap. Med fokus på Employer Branding, Employee Stories och Storytelling kommer du att jobba med att skapa engagerande innehåll i text, bild och video för vår hemsida och LinkedIn runt våra anställda, vår arbetsplats och spännande uppdrag som vi utför hos våra kunder.

Kravställning

Vi söker dig som är en driven och kreativ kommunikatörsstudent med ett öga för detaljer och en känsla för berättande.


  • Pågående studier inom relevant område, Media, Kommunikation, Marknadsföring (gärna med ett år kvar)

  • Färdigheter i digitalt innehållsskapande (text, bild, video) och sociala medier, specifikt LinkedIn är eftertraktat

  • Erfarenhet av Wordpress eller liknande hemsideverktyg är ett plus men inget måste.

  • Starka kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska.

  • Erfarenhet eller intresse/förståelse för Employer Branding och storytelling samt hur man kan förmedla ett varumärke/arbetsplats på ett intresseväckande sätt.

  • Är självständig och initiativrik med förmågan att driva projekt från start till mål, samtidigt som du är öppen för samarbete och feedback från teamet.

  • Kunskap om eller intresse för att lära sig nya kommunikationstekniker och strategier.


Om du är redo att bidra med ditt kreativa tänkande och dina kommunikationsfärdigheter för att stärka vår närvaro både internt och externt, välkomnar vi din ansökan.

Varför ska du söka?

Som kommunikatör hos oss kommer du få jobba med vårt team för att ta fram olika kommunikationsstrategier, men även implementera dem. Det här är inte bara en möjlighet att få värdefull arbetslivserfarenhet, utan också en chans att bli en del av ett team där du kan lära, dela och skapa tillsammans. Vi erbjuder dig flexibilitet och varierande arbete, en möjlighet att utveckla din kompetens och potentiellt en väg till anställning.


Gör ditt kommunikativa avtryck och väx med oss! Ansökan redan idag!

Om oss

Vi är ett expansivt bolag med rötter i Norrland och en internationell ambition. Sedan vår start 2010 har vi vuxit till att bli Sveriges största bolag inom geodetisk mätning. Genom att alltid sträva efter kvalitet, ärlighet och innovation har vi inte bara skapat en arbetsplats utan en härlig gemenskap med våra anställda och kunder som genomsyras av engagemang och omtanke. Hos oss får du chansen att växa, lära och utvecklas i en kreativ och stöttande miljö där ditt bidrag verkligen gör skillnad.

Projketlängd & Arvode

Som studentkonsult är ditt arbete alltid arvoderat med: 200 kr/h (motsvarande 32.000 kr/månad exkl. alla avgifter)

*Vid uppdrag så som praktik, examensarbeten m.m är ersättning inte alltid givet, och bör därför diskuteras med uppdragsgivaren

Antal timmar:

30 h/månaden

Projektlängd:

6 Månader

Faktureras via faktureringsbolag - Vi rekommenderar Gigger

Övrig info

Vi på 1step.se finns alltid med som projektledare i varje uppdrag så att du som konsult kan känna dig trygg och säker i dina arbetsuppgifter. Vi finns med som bollplank och vägledare så att du samt våra kunder kan få mest möjligt utav uppdragen.

 

Både Konsult och Uppdragsgivaren har möjlighet att avsluta påbörjat uppdrag. Detta måste dock alltid meddelas 2 veckor innan

Har du några frågor så är det bara att höra av sig! :)

Ansök
Tack för din ansökan
bottom of page