top of page

 Logga in för att spara 

Stig in i eventvärldens spotlight! Eventkoordinator/Produktionsledare sökes

Plats

Umeå, Sweden

Befattning

Kategori

Deltid, Timmar, Praktik

Strategi & planering, Kommunikation, Event, Sociala Medier, Marknadsföring

Ansök
Tack för din ansökan

Ansökningar

Sparat Jobbet

Om uppdraget

Som praktikant hos StoryAct kommer du att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö där du får möjlighet att lära dig allt om eventbranschen. Du kommer att vara delaktig i hela processen från idé till genomförande, vilket innebär att planera, strukturera och förvalta olika eventprojekt. Din roll kommer att inkludera arbete inom sociala medier, strategi och planering, försäljning, administration och support, event, och PR.


Denna praktikplats ger dig möjlighet att skaffa dig värdefulla arbetslivserfarenheter, utveckla dina färdigheter och bredda ditt professionella nätverk. Utöver detta är vårt mål att praktikplatsen ska resultera i en fortsatt anställning.

Kravställning

Vi letar efter praktikanter som är:


  • Studerande på högskola/universitet, gärna inom ämnesområden som marknadsföring, kommunikation, företagsekonomi eller liknande

  • Intresserade av och nyfikna på eventbranschen och varumärkesengagemang

  • Självgående, kreativa och strukturerade

  • Goda kommunikatörer, både skriftligt och muntligt

  • Flexibel och anpassningsbar, med förmågan att hantera flera projekt samtidigt

Varför ska du söka?

Hos oss får du en unik möjlighet att fördjupa din kunskap och skapa värdefulla erfarenheter inom event- och varumärkesbranschen. Genom denna praktikplats kommer du att få:


  • Praktisk erfarenhet och djupare förståelse för arbetsflödet och processerna inom en framstående eventbyrå

  • Färdigheter inom projektledning, från konceptutveckling till genomförande

  • Erfarenhet inom olika aspekter av företaget, inklusive sociala medier, strategi och planering, försäljning, administration och support, event, och PR

  • Möjlighet att knyta kontakter och bygga upp ett professionellt nätverk inom branschen


Hos oss får du vara en del av vår dynamiska miljö och ger en grund i att förstå och hantera hela eventprocessen, från idé till genomförande. Vi erbjuder också en arbetsplats där hållbarhet är centralt, där vi värderar att du som medarbetare trivs, känner sig ansvariga och älskar sitt arbete. Du kommer att arbeta i en rolig, impulsiv och flexibel miljö där ditt arbete och dina idéer värderas och uppskattas.

Framför allt är vi StoryAct, där vi agerar för att göra din story till verklighet, så bli en del av vår Story och låt oss skapa något fantastiskt tillsammans.

Om oss

StoryAct är en engagerad och passionerad eventbyrå, där vi väcker varumärken till liv genom att stärka bandet mellan företag, deras kunder och medarbetare. Vi tror att en djup och autentisk koppling mellan ett varumärke och dess intressenter är avgörande för framgång.

Vår arbetsmetodik är rotad i vår starka tro på kraften hos människor. Genom att sätta människor i fokus, stimulera passion och driva innovation, kan vi skapa magiska produkter och tjänster som verkligen berör. Genom employer branding, storytelling och riktade kommunikationsinsatser arbetar vi för att främja växande företag och organisera oförglömliga event med engagemanget i centrum.
Vi erbjuder en rolig, impulsiv och flexibel arbetsplats, och vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team.

Projketlängd & Arvode

Som studentkonsult är ditt arbete alltid arvoderat med: 200 kr/h (motsvarande 32.000 kr/månad exkl. alla avgifter)

*Vid uppdrag så som praktik, examensarbeten m.m är ersättning inte alltid givet, och bör därför diskuteras med uppdragsgivaren

Antal timmar:

Mer info vid ansökning

Projektlängd:

Mer info vid ansökning

Faktureras via faktureringsbolag - Vi rekommenderar Gigger

Övrig info

Vi på 1step.se finns alltid med som projektledare i varje uppdrag så att du som konsult kan känna dig trygg och säker i dina arbetsuppgifter. Vi finns med som bollplank och vägledare så att du samt våra kunder kan få mest möjligt utav uppdragen.

 

Både Konsult och Uppdragsgivaren har möjlighet att avsluta påbörjat uppdrag. Detta måste dock alltid meddelas 2 veckor innan

Har du några frågor så är det bara att höra av sig! :)

Ansök
Tack för din ansökan
bottom of page