top of page
Image by Jud Mackrill

Ta första steget mot

bättre kompetensförsörjning

Så funkar det

Så funkar det
Kommer snart
Skapa företagsprofil
cv.png

Skapa en företagsprofil börja marknadsföra er som en relevant arbetsgivare i regionen.

Lägg upp jobb
test.png

Lägg upp praktikplatser, uppdrag, jobb eller möjligheten till examensarbete. Använd vår AI för att snabb och enklet skapa intressväckande annonser

Notiser
notifi.png

Studenterna får en notis om uppdraget och kan snabbt och enkelt visa sitt intresse via ett knapptryck

Match-making
handshake.png

Vi ser vilka som är intresserade av uppdraget och väljer ut de studenter som matchar ert behov bäst

Image by Jason Goodman

Nå ut till över
4000 studenter

Vi hjälper dig hitta rätt

Anlita en student eller ett helt team på kortare uppdrag eller längre projekt. Vi hjälper dig vid specifika punktinsatser eller när du planerar att expandera.

Oberoende ditt behov så hittar vi studenter med rätt kompetens och utbildning för att utföra uppgiften med högsta kvalité. 

Därför ska du anlita en student

  • Kostnadseffektivt & flexibelt
    Är ni i en tillväxtresa eller helt enkelt behöver hjälpa med enstaka projekt? Med 1step behöver ni inte oroa er över en felanställning. Vi hjälper er att ta fram ert exakta behov och matchar er med rätt talanger för jobbet. Är ni inte nöjd med resultatet kan vi enkelt byta ut till en annan konsult. Vi håller en kontinuerlig dialog med er under uppdraget för att garantera att ni blir nöjda
  • Testa först. Anställ sedan
    Vårt mål är självklart att du som företag ska hitta nya anställda som kan ta ert företag till nya höjder. Med 1step kan ni alltid känna av vilken roll ni är i behov av innan ni anställer någon.
  • Starkare Västerbotten
    Genom att anlita studenter förenklar ni er egna rekryteringsprocess samt ökar ni studenternas chans till anställning. Med 1step kan vi förse studenter med den erfarenhet som marknaden faktiskt efterfrågar, vilket innebär att vi på lång sikt kan hjälpa Norrland att växa genom kompetenskraftigare personal.
Image by Peter van der Meulen

För ett starkare 
Västerbotten

Kommer snart

Attrahera framtidens arbetskraft

Genom en företagsprofil kan ni visa upp er arbetsplats som en attraktiv arbetsgivare. Dela er vision, kärnvärden, förmåner, berättelser från medarbetare och mycket mer.

Genom karriärsidan kan ni även fylla i viktig kunskap,  färdigheter, verktyg, plattformar, kurser m.m som ni anser viktiga. På så sätt kan vi minska kunskapsgapet mellan studenternas utbildningar och vad näringslivet behöver.

Kommer snart

Enklare & smartare talangrekrytering 

Genom att skapa en företagsprofil kan ni som företag själva få access till 1steps talangpool. Sök och filtrera bland intressanta talanger, gilla och skapa era egna privata talangpooler.

 

Via 1step kan ni driva hela rekryteringsprocessen från annons till anställning. Har ni redan ett rekryteringsverktyg? Inga problem, vi kopplar vidare ansökningsprocessen till era system.

Image by Sigmund

Bli först med att 

Ta del av tips och råd på hur ni kan effektivisera er verksamhet samt bli en mer attraktiv arbetsplats

bottom of page