top of page
Traditional Library

Ta första steget mot

Ökad kunskap

Skånska Möten

Skånska Möten bokar och marknadsför ett brett utbud av mötesanläggningar i Skåne.

Allt från det lilla personliga hotellet, hållbara anläggningar och unika smak- & naturupplevelser till gårdar som bara tar emot en grupp åt gången.


Deras breda utbud av mötesplatser ger dig de bästa förutsättningarna att hitta den mötesplats som bidrar till ett perfekt möte, kick off eller utbildning – oavsett budget, geografisk plats eller krav på faciliteter.


Uppdrag

Genom en facebookgrupp kom vi i kontakt med Elin på Skånska Möten.då hon hade ett problem med att meny på mobilversionen endast syntes på vissa sidor. Eftersom vi ansåg att problemet var en relativ "quick-fix" gav vi tips och råd kring hur hon kunde lösa problemet.

Elin hörde av sig ett par dagar senare och bad oss kolla djupare in i vad problemet kunde vara.


Utifrån en snabb analys kunde vi snabbt se att hemsidans struktur var något problematisk. Eftersom sidan finns på 3 olika språk, (svenska, danska och engelska) fanns det 3 kopier av varje sida samt 3 olika menyer. Vilket ledde till förutom en ökad administration samt att sidan även blev svårnavigerad för besökare. Efter ett videosamtal med Elin kunde vi visa på ett bättre sätt att strukturera hemsidan, som innebar minskad administration, ökad flexibilitet och mer tid till annat. Men viktigaste av allt en bättre användarupplevelse för besökare.

Hemsida


Komentáře


bottom of page